welcome to... hell


njoy! /Piff och Puff

Den hurtiga klassen, VRG 07


"Catch the flag"


"Toakull" ;P


I fredags hade hela VRG idrottsdag... :)
Vi träffades vid ca 9 på björnön, där sedan Clara, Hanna och Michaela från 2:an skulle ha idrottslektion.
Vi blev uppdelade i två lag för att sedan köra "Catch the flag", tror jag det heter... Vi var i skogen och det var uppförsbacke hela vägen så det blev ett riktigt träningspass då vi fick springa över stock och sten.
För er som inte vet går "Catch the flag" ut på att man ska springa över till motståndarens "planhalva" och hitta en gömd
flagga, som man kanske förstår av namnet... :) Men då får man antingen gömma sig eller kuta fort för annars kan motståndarna ta en till deras "fängelse". Det var roligt men jobbigt....  
Sedan skulle vi köra "toakull", och det är som vanlig kull.... : ) Även det var jobbigt att springa och Marita gjorde en riktigt snygg vurpa... ;)  

Därefter hade vi en tipspromenad på väg tillbaka till skolan, för att sedan äta lunch.

Efter lunchen var vi en av de många friskolorna som skulle vara med på mälar-ruset, där man fick gå eller springa. Ida i 2:an kom som nr 1 för vår klass och som tredje tjej av allihopa! Grymt bra!! :)
Det var väl i stort sett vår skoldag! : )

Ha det bra!

"och så finns det de som har, flera 100 dagar kvar" ;)

Snart kommer vi att höra fullt med studenter som sjunger om att det finns de som har flera 100 dagar kvar och jajamen, det har vi. Vi har flera hundra dagar kvar tills vi tar studenten. Men det är bara ett år kvar, och tänk vad tiden går snabbt!
Jag menar vi har redan klarat av två år på gymnasiet och snart är det dax för vårat sista sommarlov. Närmare bestämt 6 dagar kvar faktiskt.

6 dagar kvar till SOMMARLOV!! :D woohooo!! Efterlängtade sommarlov!

Igår var det 1:a Juni och Juni är lika med sommarmånad. Vädret igår var super! Vi hade 2 timmar lunch och det passade perfekt. Hanna och jag åt isglass, stekte i solen och körde vattenkrig medans de stackars ettorna blev plågade i värmen av Karin och Åsa (de red och körde ponnytravarna). På Maritas lektion satt vi också ute. Fick tillbaka och hade genomgång av vårat avels-prov. En väldigt skön dag med andra ord :)

Hästarna har också förtjänat sommarlov och på måndag åker de på bete. Leila, Hilda och Belsebub åker hem till Åsa Isacsson och går på bete. Gullan och Nisse stannar kvar ett tag till och går med på ridskolan och ridläger. Svante är hos Hanna hela sommaren och Sonja hos Clara. Sen när vi kommer tillbaka i höst kommer vi tillbaka till ett "nytt stall". Emelie en tjej i stallet ska nämligen måla det rött och fint! :)


Vi har knappt hunnit komma tillbaka från avels-praktiken så ska vi börja fundera över nästa praktik. Vi har redan lämnat in papper till Marita om VALL-APUn i sommar. Eller vi ska ha lämnat in det iallafall, alla har väl inte riktigt gjort det ;) Sen ska vi bestämma vart vi vill vara på våran travapu också. Den ska vi ut på nästan direkt när vi kommer tillbaka efter sommarlovet, vecka 37-38. Det ska bli roligt faktiskt och jag ser fram emot den, eller det är min åsikt iallafall!




En liten parentes sådär... den där stora gråa, underbara, bästa hästen i stallet... Bel Air W även kallad Belsebub. Om ett år när vi tar studenten.. då tänkte jag kidnappa henne. Eller så vidare ingen kan köpa henne till mig? Nån? Men shyyy.. det är en hemlighet. Säg inte till nån. Då kommer de leta efter henne hos mig när hon är borta sen ;)

Jessica

Operation gömma Fridas skor

För några veckor sen var vi lite busiga och Frida blev offret...

Det var lunchdags och vi skulle gå upp i cafeterian och käka lunch när jag får ett sms från Clara som redan hunnit upp och börjat käka tillsammans med Hanna, Michaela och några andra. I smset står det något i stil med "hemligt uppdrag, filma Frida från och med nu tills ni kommer till cafterian." Utan att undra varför så gör jag det bara ;)

Operation gömma Fridas skor:
- Clara och de andra gömde Fridas nya röda skor OCH hennes foppatofflor. Planen var något i stil med att hon skulle få gå barfota till cafeterian.. nej, jag kommer inte riktigt ihåg, men något sånt ;)

Här kommer filminspelningen ;)



Tyvärr han jag inte filma tills vi kom upp i cafeterian, men jag lyckades ganska bra och vi hade väldigt roligt åt det sen ;) Förlåt Frida, vi gjorde det av ren kärlek! Och kom ihåg.. (internt skämt) JAG TYCKER OM DIG ÄNDÅ! ;D <33

Ville bara dela med mig, lite av det roliga vi gör i skolan ;) haha ^^
PUSS PÅ ER ALLA! ;*

Jessica

RSS 2.0