Ponny till salu!!



Jag tänkte passa på o säga att min ponny är till salu:

Ras:
Ridponny
Mankhöjd:
130-140 cm (C)
Födelseår:
1998
 
Bruksområde:
Allround
Finns i:
Västmanlands län, Köping
Kategori:
Hästar säljes
Kön:
Sto
 
Färg:
Fux
 
 


Information om annonsen:

Zally är ett 11 årigt maxat C-ponnysto. Hon är fux med stjärn och silvrig man och svans.
Zally tycker det är lika roligt att galoppera i skogen som att träna i paddocken. Hon är tränad för tränare regelbundet i både hoppning och dressyr. I dressyren är hon påbörjad skolorna och galoppombyten, går stadigt i form och är possitiv till arbete. Zally är sparsammt tävlad i dressyr pga ryttarens ointresse, men de starter hon gjort har vart med mycket goda resultat. Hon har bra teknik i hoppningen där vi har hoppat hinder på 110 cm (Msv B).
Hon är lika snäll att rida ut på ensam som i grupp (rider nästan alltid ut själv).
Zally är mycket tömkörd och longerad och är därmed väldigt lyhörd på rösthjälper. 
Zally trivs bäst i ett litet stall med få hästar och mycket utevistelse.
Hon säljs pga övergång till stor häst.
En utprovad hoppsadel (Jacson, Santa Cruz) och en utprovad dressyrsadel + träns + ett flertal täcken och mycket mer kan köpas till.

Pris: 40 000:- för ponnyn + 10 000:- för 2 sadlar, flertal träns, täcken och benskydd mm! = ALL utrustning.
Gott hem viktigare än priset!

Om du vill veta mer eller se fler bilder på Zally MAILA mig på: [email protected]

Saknaden som kommer bli efter klass VRG07!

Att beskriva i ord hur det är att inte träffa sina klasskamrater samma årstid som nu nästa år är oerhört tråkigt. Efter tre år tillsammans och sen ska alla ut i arbetslivet på varsit enskilt håll. Det sista året kommer gå lika fort som det två tidigare åren har gjort. Och nu gäller allvaret, det sista och avgörande året!
Även om man inte har mått så bra så har man alltid vetat att ni funnits där, och ni vet inte hur mycket det har betydit för mig att haft er vid min sida, Vrg 07. Thats Whats friends are for!    


Jonna


Nu är vi tillbaka och det är inte många dagar kvar till studenten..

Ciao Bella/Bello!
Efter vår underbara hästsommar i Italien sitter vi här i skolsalen igen. Det har varit ett långt och välbehövt sommarlov för vår del men det känns ändå som att vi inte har varit borta så länge. Allt är som vanligt (förrutom att det har kommit en till klass) och vi har redan börjat jobba på i högt tempo!

Om två veckor går vi treor ut på ännu en praktik, den här gången inom travet. Vi hoppas att det kommer att bli kul men man vet aldrig vad som väntar.. ;P
Vi kommer att ha många praktikperioder det här året och slipper skolbänken lite mer än vanligt. Det ser vi fram emot!

Man ser fram emot det sista året här, samtidigt som de flesta av oss redan har känslan av saknad. Det kommer att bli enormt jobbigt att lämna det här, men vi får se det från det ljusa sidan av att vi har fått ett rejält bagage med oss till framtiden.



Vi välkomnar våra nya ettor! Vi hoppas att era tre år här kommer att bli lika bra som våra hittills har varit :)

Bacetto Johanna och Ärtan


Känns det bra?

trean.

Nu är vi tillbaka i skolan, trots allt. Trots att de flesta av oss hade haft ett grymt sommarlov och inte ville att det skulle ta slut. Mitt sommarlov har varit helt godkänt, faktiskt. Det har hänt en del och varit lite jobbigt emellanåt. Men allt som allt har det varit bra. Jag har tävlat, dock inte lika mycket som jag hade önskat, men så är det väl alltid? Jag har kommit otroligt mycket framåt i min ridning, och det känns grymt bra. Snart ska jag debutera 130 med Brucan och Nextan och jag ska rida SM i teamchasing. Anyway, det var inte mitt sommarlov jag tänkte skriva om.

Nu går vi i trean, tjejer. Det känns som igår vi kom hit, helt förvirrade. Jag kommer ihåg första veckorna när vi åt, vi petade i maten (precis som de nya ettorna gör nu). Kommer ihåg de första hopplektionen, när vi fick hoppa max ca 40 cm. Eller när vi var i kloten första året. Det jag vill komma fram till är att mycket har förändrats. Det har faktiskt gått två år, även om det inte känns så. Vi har haft vårat sista sommarlov! Nu är det sista året kvar, nu är det bara att köra hårt sista tiden. Alla har förändrats massor, till det positiva (?) -Jodå. Eller så har vi inte förändrats så mycket, vi kanske bara kommit närmare varandra.

Jag tror det här året kommer gå väldigt snabbt, nu väntar trav-apu, sedan ridsport och utlands-apu. Så många veckor i skolan blir det faktiskt inte. Vi ska hinna med både höstlov, jullov, påsklov, studiedagar osv. Sen kommer sudenten och så väntar livet. Känns det bra?
- Ja det gör det! Det känns grymt bra.


Klassfotot i ettan.
Hedvig, Bettan, Ida, Carro, Amanda, Frida, Michaela, Becka, Johanna, Becca, Jessica
Josefin, Emma, Erika, Clara, Madde, Hanna, Jonna




Ida Bergqvist

Nya 1:orna

Back to school och vi välkomnar en ny klass! /jessica
Bettan hatar dom ;) men hon är snäll egentligen... ellerrrrr?;)

Gunnars kommentar om att de nya ettorna satt och petade i maten är inget konstigt. Det gjorde vi också när vi var nya, men ni lär er. Sorry ifall jag, Jessica skrämde er lite. Jag kan vara en clown men precis som Bettan så är jag också snäll! (och till skillnad från alla andra treor så har jag redan lärt mig en massa namn, moahahaa. i'm so damn good!) Något dryg ibland men ni lär er det också. Fråga Carro (andersson) i eran klass som har umgåtts med mig hela sommaren ;)

Förövrigt, man lär sig äta när man har tid här, man vet inte när man får mat nästa gång ;) hehe stora matlådor=stor matsäck! (Har inte lärt mig nåra namn alls, är glad för att jag har lärt mig alla namn i min egen klass, tänker inte lära mig era ;) muahahahah) Bettan är tönt;) men jag älskar henne ändå! /Jessica
Detta är mitt första blogginlägg i mitt liv, coolt va ? tänkte bara att ni ville veta....
Btw, vi lär ju nolla er ! haha dröm mardrömmar! /Bettan

Okej, försöka vara lite seriösa här och inte skriva så flummigt. Men det är sånna vi är så det blir lite svårt!
Jo, jag vet. Vara seriös. Vi kan dra några regler som vi har på våran skola...

1. VRG07 är BÄST! Vi var först så visa RESPEKT!!
(bara så att alla vet, här följde en paus i skrivandet på ca 18 timmar....hmm...regler...?)
2. Alla är kompisar med alla! INGEN MOBBNING!!
(hahahaa.. största skämtet någonsin, vänta bara på nollningen)
3. Tvätta betten ORDENTLIGT efter ridningen!!!!!!
(kanske en liten pik till tvåorna som har varit slarviga. för vi är ju perfekta liksom^^)
4. Våga inte flirta med lärarna! Det är våran punkt. MVG-BARN!!! :D
(Jessica har lagt beslag på Dana så att alla vet ;)/b)
5. Under lektionstid är det helt okej att smsa, ringa, sitta vid msn och på youtube!
(det här är den bästa och sista regeln. följ den så bra ni kan! moahahaa... och få IG!)


Det var väl ungefär vad vi ville säga. Hoppas att ni förstår att vi inte är speciellt seriösa. Och även om vi verkar totalt störda (vilket vi iochförsig är...) så skit i det!!  (aja, ingen fattade nått av de där ändå)
VÄLKOMMEN TILL BÄSTA SKOLAN KÄRA ETTOR!!! this is the best school and we love us!

Tack och hej leverpastej!
Jessica Haraldsson & Elizabeth Elander

Skolstarten :)

Sommarlovet har tagit slut. Det har varit jättehärligt :)! Lugnt och skönt med mycket vila.
Mesta tiden av lovet har spenderats med pojkvänen eller hästen :) Även en liten resa har hunits med :)

Bilden tog jag vid våran stuga i Norge för 2 år sen :)

Men nu drar skolan igång igen. Det ska faktiskt bli ganska skönt med lite diciplin igen. Men framför allt träffa alla klasskompisar :) Vi har haft så fruktansvärt roligt under dessa två år och jag är helt övertygad om att det tredje kommer bli minst lika bra ;) Så nu tar vi nya tag, vi är utvilade och har gott humör ;) kan det ens bli bättre? <3 

Madde

sommarlovet.

Nu är sommarlovet slut och vi är tillbaka i skolan fulla av energi. 
Terminen har börjat bra och förhoppningsvis fortsätter det.
Nu är vi tre klasser på skolan, dom nya ettorna värkar snälla men dom säger inte så mycket men dom kommer nog igång snar dom också :)

Om två veckor bär det av ut på apl (apu) igen och den här gången ska vi ut på olika trav gårdar.
Det ska bli roligt att se hur det går till i ett trav stall för där är vi ju inte så vana att vara :)



kramar Emma och Erika


Två veckor kvar

Måndag den 11e augusti. Det är sjukt vad snabbt tiden går. Idag är det exakt två veckor kvar till skolan börjar. Och ska jag vara helt ärlig?? Jag har ingen som helst lust att komma tillbaka, inte den minsta. Förlåt, men det har varit så sjuuuukt skönt med sommarlov, till och med skönt att vara ifrån stallet och hästarna. Jag klarar mig utan det ett bra tag till! Ge oss lite längre sommarlov!!

Vare sig vi vill eller inte så är det ju faktiskt så att vi måste börja skolan igen. Jag erkänner väl då, jag har saknat min klass lite i sommar. Men vissa av er har jag ju faktist umgåtts med en hel del och det har varit grymt! Jag har verkligen haft så sjuuuukt roligt i sommar! Bästa sommaren skulle det bli, sista sommarlovet... jag är nöjd!

Egentligen ville jag väl bara ge alla en liten hälsning. Hoppas ni har haft en lika bra sommar som jag! Jag har mycket att berätta när vi är tillbaka, så hoppas att ni också har det. Om en vecka kommer hästarna hem från betet och sen är det bara en vecka kvar. Det ska bli roligt att se er! Mindre roligt att komma tillbaka till skolböckerna igen. Men vi kör hårt, för om ett år tar vi studenten! FYFAN VAD VI ÄR BRA!!

Njut de här sista dagarna nu. Sen är det slut på det roliga. Inge mer sol och bad om dagarna, inge mer party om veckorna ;) Inge mer vara hos pojkvännen 24/7 när hästen ändå är på bete. Dags att vända tillbaka dygnet. Men det är lugnt.. vi gillar skolan ;)

Puss på er flickor! Jag saknar er faktiskt.

ess


RSS 2.0