APU rapport från Madde & Erika

Tjenixen :)
Vi har det jättebra på vår APU! Vi har redan efter 3 dagar lärt oss massor :P
Vi har mockat hagar, grusat, botstat och tvättat hästar. I måndags var vi med på ett vterinärbesök (hältutredning mm) vilket var väldigt intressant.
Hoppas ni andra också har det bra :)
Vi ses!



Leon har lite tråkigt i boxen, så han försöker roa sig med ett täcke :P hihi



Puss & kram <3
// Madde & Erika

Till ettorna

Välkommen tillbaka från eran APU kära ettor! Hoppas att ni har haft det roligt! Vi tvåor ska iallafall ha det skitskoj på våran avels-apu! ;D Hoppas att ni sköter er ordentligt nu när det inte är några tvåor och kollar er ;) Eller just det.. Emma du får se till att det är rent och snyggt! Klart det kommer att skötas, vi är ju bästa skolan liksom!

Puss på er, vi ses om 3 veckor eller på helgerna också! ;D

(lägg märke till att det är fel med fodret i början, det ska ju vara i kontainern nu för tiden. filmen är inspelad tidigare)



På väg mot avels- APU!



Hej hopp alla glada & välkomna till vrg07s blogg!

Nu har även vi, precis som ettorna skaffat oss en blogg. Vi var lite tröga i starten, men vi kan redan säga nu att vår blogg kommer vara mycket mer spännande än deras ;) Eftersom vi är den bästa & coolaste klassen! Försökskaninerna som vågade börja på en helt ny skola och allt. Och om jag får säga det bra tycker jag att vi och skolan har skött oss riktigt bra! Simply the best!! ;D

Just nu förbereder vi oss för vår avels-APU som vi ska ut på i tre veckor (v.18-20). Vi är utspridda över hela landet och kommer att lämna fotspår och berätta hur det går för oss här på bloggen.

Gott folk, enjoy! Det här är våran snygga blogg som alla gärna får följa!

puss & kram på er / första skribenten Jessica ;D

Btw, köp gärna plastpåsar av oss och bidra till vår klasskassa. Vi vill göra något roligt innan vi tar studenten nästa år!
Och en sak till, jag älskar våran klass! Vi är bästa gänget & våran skola är bäst! Sök hit! ;D

RSS 2.0